VRANEŠKA DOLINA MI - RA
Dobrodosli


Sajt stanovnika Vraneške doline
 
PrijemKalendarČesto Postavljana PitanjaTražiKorisničke grupeRegistruj sePristupi

Delite | 
 

 Mlada nimfomanka

Ići dole 
AutorPoruka
Admin
Admin
avatar

Broj poruka : 97
Datum upisa : 17.07.2013
Godina : 64
Lokacija : Subotica - Bijelo Polje

PočaljiNaslov: Mlada nimfomanka    Pet 25 Dec 2015, 05:47


Mlada nimfomanka - I deo

Marija je imala 17 godina. Zgodna, dugonoga, oblikovane zadnjice i malih, ali veoma čvrstih grudi. Svesna svojih atributa, Marija se nije libila da spava ili petinguje sa ovim ili onim muškarcem, a ponekad i sa ženom. Volela je da eksperimentiše, isprobava, rizikuje da bude uhvaćena i slično. Njeni najbolji drug, ujedno i dalji brat se zvao Petar. Bili su vršnjaci, završili su zajedno Osnovnu, a sada zajedno pohađaju i Srednju školu. Provodili su vreme zajedno od malih nogu, i voleli su se stvarno kao brat i sestra, iako su bili dalji rođaci.
Jednoga dana Marija je otišla kod Petra. Bila je to subota, nije se išlo u školu, a kako nije imalo ni šta da se uči, otišla je da popiju kafu i da se opuste malo. Popili su kafu, Petru je počela utakmica njegovog omiljenog tima, i, s obzirom da je bio jako blizak sa Marijom, pustio je TV, dok je ona četovala po netu. U tom trenutku Marija, misleći da je Petar zagledan u TV, počela je dopisivanje sa jednom devojkom, koja je imala manje više slične navike kao ona. Nisu se uživo poznavale, to je jednostavno bilo razmenjivanje iskustva. Marija se lepo raspisala, i kako je probala anal, i public sex, i grupnjak, i kako najviše voli da oralno zadovolji dečka, odnosno da ga gleda dok on uživa. U trenutku kada je to napisala, tišinu u sobi je prekinuo Petar rečima:
-Hahaha, ne mogu da verujem! Znao sam da voliš svašta, što na osnovu onoga što drugi pričaju, što na osnovu onoga što si mi sama pričala, ali mi nikada nisi rekla da uživaš u pušenju!
-A šta ti gledaš moj čet? Zar ne gledaš onu utakmicu tamo?
-Gledao sam, ali ovo je bilo daleko zanimljivije, moram da priznam. - odgovorio joj je. Zatim se vratio u fotelju, i dalje se smejući.
-Bato - tako ga je Marija zvala - obećaj mi da nećeš ovo nikome reći. Ja sam nimfomanka. Ali ne kurva. Ja ne naplaćujem, jednostavno radim ono u čemu najviše uživam. Želim sve da probam dok sam još mlada.
-Ma nemam ja kome i šta da pričam. Svi znaju da si mi dalja sestra, a i najbolja drugarica. Nikada neću dozvoliti da o tebi kruže loše priče. - smirivao ju je Petar.
Marija je se potom osetila sigurnom i zaštićenom, osetila je vrelinu u sebi. U sekundi joj je sinula ideja: "Šta je sa mnom? Nimfomanka sam, to je evidentno. Probala sam razne poze, mesta, iskustva. Zašto ne bih probala i incest?"
Pohotno ga je pogledala preko ramena, obliznula se, oči su joj zasijale. Petar je pročitao šta to znači. Oblio ga je hladan znoj. Okrenuo je glavu nazad na TV, i bacio se u razmišljanje: "Ona to hoće nešto sa mnom? Ma ne, znamo se ceo život, volimo se kao brat i sestra. Ne verujem. Mada se ne bih bunio, Odlična je."
Marija, kojoj su se noge tresle od uzbuđenja, jer nije bila sigurna da li čini pravi korak, ustala je i krenula ka Petru, zavaljenom u fotelji, nišući svoje kukove. Petar se licem pravio da je ne primećuje, ali njegova uzana trenerka je to poricala. Marija je pokušala da mu nagovesti šta želi tako što će kleknuti ispred njega, i gledati čas u Petrovo međunožje, čas u njegove oči, treptući seksipilno. Tako je i uradila. Petar, sada već ceo znojav i pogubljen, sa strašnim bolom u stomaku je i dalje kulirao. Kada ga je Marija dodirnula po kolenu, okrenuo se, a trenerka je bila na ivici pucanja.
-Ššššta, to to to pokuš pokušavaš??? - zamucao je izbezumljeni Petar.
-Ono što najbolje radim i najviše volim. Lepo meni, lepo tebi, nadam se, nećeš nikome reći, jer si to obećao malopre, i svi smo zadovljni, zar ne?
-Skloni se, pa ja sam ti brat! Ne prilazi mi.
-Brat? Hahahah! Brat četvrtog kolena! I brat kojem se diže na mene! Daj, molim te. Farbaj nekog drugog.
-Ozbiljan sam, skloni se od mene!
Videvši da je otišla predaleko, a da su male šanse da on popusti, Marija je rešila da ga uhvati za napaljeni kurac, preko trenerke. Bio je to najveći koji je ona dodirnula u svom životu.
-Ma beži bre! - uzviknuo je Petar, gurajući njenu ruku sa svog kurca. U tom trenutku, Marija se uhvatila za trenerku, koju je Petar, po svemu sudeći, nešto ranije odvezao, i kako ju je gurnuo, tako je i ostao bez nje. A pošto je pokušala čvrsto da se zadrži, uhvatila je i bokserice, koje su takođe skliznule. Sada i zvanično, bio je to najveći kurac koji je Marija videla. Zinula je od uzbuđenja. Počela je da drka, a Petar se se manje opirao. Kada ga je stavila u usta, on je skroz sklonio ruke sa nje na kratko, a zatim je uhvatio za potiljak i gurao prvo nežno, pa sve brže i brže. Od silne napaljenosti zbog zabranjenog odnosa, i uopšte svih okolnosti, ovo pušenje nije trajalo ni 30ak sekundi. A onda je počelo svršavanje. Taj mlaz je bio najveći koji je Petar izbacio ikad, i koji je Marija videla ikad. Prskalo je po ustima, očima, nosu, rukama. Cela se uprljala. Oblizala se sa širokim osmehom. Bila je presrećna, a Petar je zabačen u fotelju samo ćutao.
-Sad se samo još više volimo, imamo jednu tajnu više između nas. - sa osmehom đavolice je prokomentarisala Marija za kraj.


Mlada nimfomanka - II deo

Prošlo je skoro nedelju dana od kako je bila kod Petra. Nisu se čuli uopšte. Videli se samo u školi, a izbegavali da se pogledaju. Malo joj je bilo krivo. Možda je preterala? Ma, baš je briga, ona je uživala. A i on je, ma koliko to poricao ili ne. Nije se više opterećivala time što su daleki rođaci. Nije je to zanimalo. Malo joj je bilo krivo što joj se ne javlja, ali je i kod nje proradio onaj ženski ponos, pa ni ona njemu nije pisala. Međutim, iznenada, baš u trenutku možda i najveće dosade, stigla joj je poruka od Petra: "Ako nemaš nikakve obaveze, dođi na kafu kod mene".
DOĐI NA KAFU??! Hahaha - pomislila je - baš kao u svim vicevima. Odgovorila je kratko i jasno: "Nemam, samo da se obučem i dolazim". Ovom rečenicom je pokušala da zagolica Petrovu maštu, kako je trenutno gola. Otišla je kod njega, nije zvonila, jer je znala da je sam, da su njegovi u to vreme na poslu, ušla je pravo u sobu. Kako je otvorila vrata, tako je prvo ugledala Petra kako sedi ispred kompijutera. Na ekranu je videla da je on gledao porniće. I kao slučajno blowjob kategorija!
-Šta ovo treba da znači? - znatiželjno je upitala Marija - zoveš me na kafu, a ja te zatičem u sobi kako gledaš porniće, i to baš pušenje? To je slučajnost, je li? I zašto si me uopšte zvao?
Petar koji je pokušavao da brže bolje ugasi pornić, što je bilo jako teško u takvoj situaciji se okrenuo prema Mariji i progovorio:
-Zvao sam te da pričamo o onome što se dogodilo. Nisam namerno pustio ovo, - lagao je - jednostavno, dok sam smišljao šta da ti kažem, poželeo sam to da pogledam, a nisam očekivao da ćeš tako brzo.
-O čemu da pričamo? O tome što se to desilo, ili koliko je to bilo loše ili dobro? Što ti ne odgovara?
-O tome zašto se to desilo. A kako je bilo, ne moraš ni da pitaš, seti se koliko je samo trajalo.
-Desilo se, jer sam imala želju to da uradim. Ako sam preterala, izvini, bar je meni bilo lepo, ako se ti žališ na nešto. Ako želiš nekome to da ispričaš - samo napred!
-I, šta da kažem? Pušila mi je sestra? O, kako ona to dobro radi, nisi ni svestan!
-Ma reci šta hoćeš! - rekla je ljutito Marija, unoseći se Petru u facu. Petar ju je potom uhvatio, poprilično snažno za donju vilicu, i gurnuo od sebe. Marija je pala na kolena. U ovom trentku je opet osetila isto što i prošle nedelje - toplinu u stomaku, koja se naglo širi kroz celo telo. Osetila je njegovu snagu, koja ju je jako palila. Umesto da zaplače, kao normalna devojka, ili da mu vrati, kao malo ratobornija devojka, ona ga je samo zavodiljivo pogledala i nasmejala se, dok su joj usne bile blizu njegovog kurca. Ovo je sve bila Petrova igra, kako se kasnije ispostavilo. Naime, on je iz jednog džepa izvadio lisice, a iz drugog povez za oči. Marijino uzbuđenje je bilo toliko veliko, da joj je srce gotovo iskočilo iz grudi. Petar je bio hladnokrvan, nije pokazivao emocije. U stvari, bio je tri put gori. On je ovo jedva čekao. Osetio je da je to prava stvar. Njemu se topina širila lagano od bola u predelu grudi, do nekog mnogo lepšeg osećaja u mudima. Dalje nisu progovrili ni jednu jedinu reč. Marija je odvezala Petrov šorc, koji je pao dole, a on ostao u boksericama. I dok je ona lagano grickala njegova muda i kurac preko bokserica, Petar joj je vezao povez preko očiju. Zatim ju je snažno zgrabio za kosu (Petar je sve vreme znao za njenu mazohističku naklonjenost), povukao na gore, okrenuo od sebe i vezao joj ruke lisicama na leđa. Opet je hvata za kosu, koja je vezana u rep, vuče je na dole, dok ona nije kleknula i okreće joj ramena ka sebi. Opet, umesto normalnog bola, i bilo kakvog uzvika, Marija je osetila samo zadovoljstvo dok ju je Petar čupao i vukao kako je hteo. Kada je primetio da Marija ne može da vidi gde se nalazi njegov kurac zbog poveza, niti da ga opipa rukama zbog lisica, izvadio ga je iz bokserica, i stavio ispred nje, misleći da će ga naći po mirisu. Pošto joj je trebalo više od tri sekunde, on joj je opalio šamar njime, što je opet izazvalo široki osmeh. Ona je počela da ga ljubi, a kada mu je toga bilo dosta, udario ju je kurcem preko usta, i nakon što je zinula, počeo je polako da joj ga gura. Marija je osetila gušenje, jer je on gurnuo svoju batinu do grla. To joj je izazvalo ubrzano disanje. Istovoremeno je osetila vlažnost na butinama, čije je joj je poreklo bilo poznato. Sa kurcem u ustima, i sa repom u Petrovim rukama, Marija je puzala po sebi na kolenima u pravcu gde je vučena. Petar je hodao unazad ka onoj istoj fotelji. Tada je počelo pušenje. Ovoga puta je trajalo nešto duže, oko 10ak minuta. Bilo je tu i pušenja, i trenutaka kada ga je vadila iz usta, pa ljubila i lizala do muda i nazad, pa ljubila samo glavić. Sve ovo je Marija radila sa velikim uživanjem. Gotovo da je više uzdisala od Petra. Petar bi ga povremeno izvadio sam, i lupio joj koji šamar kurcem, što bi nju samo podstaklo da brže to radi. Kada je video da će svršiti, namerno ga je izvadio, jer je znao da Marija voli da guta, i počeo da je prska po faci. Zatim ga je uzeo u ruku, i razmazao joj je svoju spermu svuda po licu. Odvezao joj je oči, a ona nije mogla da skine osmeh sa lica. Kada joj je odvezao i ruke, ona je lepo pokupila svu onu spermu i polizala prste. Morala je da ode da se tušira, jer je cela bila mokra. Pod tušem se igrala prstima i svršila. Bila je prezadovoljna. Shvatila je da je ovo samo početak njihove veze, ili kako god to neko hteo da nazove.


III deo

Marija je posle svega bila presrećna. Kada je stigla kući, nije znala šta će od sebe. Skakala je od sreće, i šetala levo desno sa ogromnim osmehom. Davno nije probala nešto tako lepo, i zabranjeno, a po malo i ukusno, kako je mislila. Shvatila je da ne sme da ispusti Petra. Da mora biti njen. Želela je seks. Divljački seks sa Petrom. Što pre. Možda čak i večeras. Petar je više puta prespavao kod nje, a i njena soba se nalazi na spratu, pa njeni ne bi čuli ništa, nadala se. A pritom, nivo adrenalina bi bio daleko veći, samim tim i seks bi bio mnogo bolji. Poslala mu je poruku: "Dođi kod mene da pričamo. Ja nisam sama, pa ćemo sigurno pričati". Čim je primio ovu poruku, bio je srećan, ali i razočaran, jer neće ništa da bude između njih. Ipak, potajno se nadao. Odgovorio je da će stići uskoro, otišao je u kupatilo, okupao se, obrijao preponsku zonu, i cela jaja. Za svaki slučaj. Obukao se tako da je istakao svoje mišićavo telo. Otišao je kod Marije, kolima, kako bi što pre stigao, iako su bili u neposrednoj blizini. Na vratima ga je dočekao stric, sa kojim se Petar pozdravio, i otišao na sprat pravo kod Marije. U sobi je zatekao Mariju u bademantilu.
-Obuci se, aman! - ljutit je bio Petar
-Sad ću, sad sam sa kupanja, izvini. Večeras spavaš ovde, imamo mnogo da pričamo. Idem da obavestim moje. Molim te, okreni se, dok se obučem. - odgovorila je Marija. Sve je ovo bilo smišljeno. Postavila je ogledala u sobi da Petar nije imao gde da se okrene, a da ne pogleda u nju. Javila je svojima za Petra. Vratila se u sobu, Petar je ugasio TV, koji je gledao do tad, pozvao je da sedne pored njega na krevet, i upitao:
-O čemu si htela da pričamo? - upitao je, praveći se da pojma nema.
-O nama. O ovome što se desilo. Znam da je zabranjeno, ali meni se svidelo. Iskreno. Mnogo mi se svidelo. Pogotovo danas. Ovo svakako mora biti tajno, ja bih da tako i nastavimo. - spremno je odgovorila Marija.
-Sve je to meni jasno, ali opet... šta znam... preterali smo, realno... ipak su naši više od prijat... Marija, šta radiš to???! - zavapio je Petar, kada je ugledao Mariju, koja je, na njegovo zaprepašćenje stajala u brusu, i sa njegovim kurcem u ruci, preko farmerica.
-Kako šta? Pa ono što najbolje radim - spremno mu je odgovorila.
-Ovo je stvarno previše. Može i neko da uđe, i onda smo ugasili. Stvarno ne mogu sad, obuci se. - jedno je govorio Petar, drugo njegov kurac.
-Psssst, ako tako nastaviš, stvarno će doći. Samo ćuti i opusti se. - smirivala je Marija situaciju. Ustala je potom, skinula i onaj šorcić, i ostala ispred Petra u tangama i brusu. Petar je uzalud pokušavao da sakrije kurac. Kleknula je ispred njega i otkopčala mu je farmerice. Izvadila ga je iz bokserica i počela lagano da drka.
-Hm, da prekinemo, a ti si ga slučajno obrijao - sa podsmehom je rekla - ček, ček, pa ti si i jaja cela izbrijao? Ijaaaaao, kako ja to volim, kad je muškarac uredan.
-Radim to često, nije vezano za tebe - lagao je - slučajno se potrefilo.
-Pa, za to što je slučajno, dobijaš nagradu. - rekla je Marija uz namig i osmeh. Dobio je prvo deep throat, a potom, nakon što ga je izvadila, prešla je na jaja. Sisala je prvo jedno, dok je lagano drkala, pa potom drugo, pa na kraju je oba uspela da nagura u usta. Tako reći, ona ih je vakumirala. Sve vreme ga je gledala u oči. Znala je da je kontakt očima najbitniji. Primetila je da je zažmurio, a malo kasnije i zinuo. Znala je da uživa. Počela je da ga liže od jaja do glavića, a u povratku ga je ljubila. Petar se izbeuzumio. Marija je potom skinula brus, i počela je da mu ga drka sisama. Petru se ovo nije svidelo, pa ga je izvadio iz sisa, i nabio nazad u usta. Ova njegova snaga, jačina, i ova drskost su je još više napalili, pa je pušila sve većom brzinom, dok joj je srce nenormalno brzo kucalo. Sada je i Petar osetio svoje kucanje srca, toplinu, znoj koji ga obliva, ustao je. Marija se osetila još poniznijom, a samim tim i daleko napaljenijom. Njene sise su počele da se tresu, kao da je u dogi stajlu, i u analnom ili vaginalnom, a ne u oralnom seksu. Bila je velika brzina, počela je i vilica da je boli. Kada je Petar počeo da stenje, znala je da se bliži kraj. U tom trenutku, dok joj je kurac bio u ustima, počela je i sperm da curi. "O Bože! Napkon je svršio, otpade mi vilica!" - pomislila je, pre nego što se nasmešila ustala i počela da skida i tange.
-Šta radiš to? - upitao je začuđeni Petar.
-Kako šta? Hoću da me jebeš, valjda sam zaslužila? - upitala je Marija, ovaj put vidno iznenađena.
-Ti misliš da se to tako lako dobija? - rekao je Petar i uhvatio je čvrsto za vilicu, zbog čega je počela da se saginje. Potom ju je ščepao za kosu i privukao sebi - Naravno da neću da te jebem! Ti si moja kurva, jebaću te kad ja budem hteo.
-Razumem. Izvinite, gospodaru. - rekla je ovo ponizno, što ju je još više palilo. Bila je prezadovljna. Ovo iščekivanje je za nju bio samo plus. Nakon toga je Petar prespavao, ali se te noći nije ništa desilo između njih. Znao je da će čekanje samo povećati želju, pa nije ništa pokušavao. Bio je presrećan i on. Za laku noć ju je udario po dupetu, i poželeo lepe snove.

IV deo

Ujutru, nakon buđenja, Petar je maksimalno tiho ustao i otišao do dnevne sobe, da bi proverio da li su Marijini otišli na posao. Na stolu je naišao na novac, i poruku u kojoj je pisalo da su na poslu, i da od toga treba da kupi namirnice za taj dan. "Super, konačno smo sami" - pomislio je Petar. Vratio se u sobu, nastavio sa neviđenom tišinom, i otvorio fioku u kojoj je Marija držala svoju BDSM opremu. Znao je za nju, jer mu je već pričala o tome i pokazivala, još pre nego što su se počeli sa svim ovim. Pogledao je što može da se probere, naišao je na lisice, povez za oči, povodac za psa i bič. Maska mu nije odgovarala, jer je bila previše za žene. Kako je Mariaj spavala na stomaku, sa rukama pored tela, Petar je lagano prišao, i vezao joj prvo levu, pa potom i desnu ruku lisicom. Zatim je nežno preko njenih leđa prevukao bič, pa je udario po dupetu nešto jače. Sada se već probudila, i nimalo nije bila srećna.

-Šta je ovo? Šta se dešava, gde sam ja??! - izgovorila je, pre nego što je primetila da se nalazi u sopstvenom krevetu. Kroz glavu joj je samo prošlo da je to sigurno Petar, osvestila se. Sa osmehom na licu, bolom u grudima, i toplinom u stomaku se okrenula na leđa. Tek tada je primetila da ima lisice na rukama. Tužna ga je pogledala, jer je očekivala da će tako više napaliti Petra, ali ipak nije mogla da sakrije osmeh nakon što je ugledala nabreklu Petrovu kurčinu ispred lica. Pohitala je da ga stavi u usta, ali je ipak dobila šamar njim preko obraza.

-Polako, kurvice, gde si pošla? - izgovorio je Petar, pre nego što joj je vezao povez na oči. Zatim joj je stavio prvo ogrlicu, pa onda i povodac. Skinuo joj lisice i rekao joj da stane u doggy stajl. Marija se ponadala da će sada biti seksa, ali je dobila bičem preko dupeta u tangama, i čula je Petrove reči:
-Sad si moja kučka. Idemo malo u šetnju kroz sobu. Još više se napalila od ove rečenice da je kučka. Pokušala je da ispusti glasove koje bi ispostila jedna kučka, ali pošto je bilo veoma loše, dobila je bičem.
-Opet radiš šta hoćeš bez pitanja? Ovo više ne može ovako. Klekni ispred mene!
Nije ni kleknula kako treba, već je osetila stezanje u donjoj vilici, pa je od bola ispustila glas i otvorila usta, koja su se odmah napunila Petrovim kurcem. "Bar nešto da se desi. Konačno je započeo ozbiljnije. Biće seksa!" - pomislila je u sebi, i lagano je pušila sve dok nije čula njegovu zapovest:
-Brže to, nemoj šamari da rade!
Koliko je volela ove šamare, toliko ih se i plašila. Danas je već nedelja, treba sutra da se ide u školu, a od šamara mogu ostati modrice. Požurila je. Pušila je sve brže. Činilo joj se da oseća svaku venu na njegovom kurcu, koliko je bio napaljen. Bila je oduševljena. Polako je počela da vlaži, pa je ruku gurnula u gaće. Odmah je osetila veliki bol. Bio je to bič.

-Tek tako? Sama to radiš? Aj sad lepo ustani i naguzi se. Očekivala je udarce bičem, pustila je suzu, ovaj udarac preko ruke ju je zaboleo. Bila je srćna zbog ovog bola ipak. Umesto biča, osetila je da su joj tange pomerene, i da toplinu njene ribe, ispunjava nabrekla Petrova kurčina. Počela je da vrišti od uzbuđenja, i da trlja klitoris. Petar sada nije mogao da je udara, pa je rešio da joj skine povez sa očiju i stavi na usta. Nije više mogla toliko glasno i razgovetno da viče, što je i njega sve više palilo.

-Hoću da gledaš kako te jebem! - uzviknuo je. Podigao je zatim na krevet, stavio ponovo lisice, vezane za ivicu kreveta, pocepao majicu sa nje, i gledao u grudi koje su stajale neverovatno čvrsto. Zatim je skinuo i sa sebe, dok se ona zadovoljno smejala gledajući njegovo mišićavo telo. Nije ništa progovarala, nije mogla. Malo od uzbuđenja, malo od poveza. Opet joj je gurnu kurčinu. Počela je da stenje. Petar je ednom rukom držao kurac, a drugom Mariju ispod glave. Odvezao joj je povez.

-Jesi li ti moja kurva? - upitao je.
-Jeeeee jeesaaaam... - jedva je odgovorila.
-Šta si ti?!
-Kurva!
-Čija?
-Samo tvoja! Jebi me sad!
Nastavio je da ulazi u nju. Legao je preko nje. Njihova tela su bila skroz znojava. Zalepili su se jedno za drugo. Kada je video da će svršiti, rešio je da ga izvadi, A Marija, koja je primetila šta se dešava, odmah je tražila da joj ga stavi u usta. Dok je primala njegovu toplu spermu u usta, još toplije je svršila. Kao što je ona progutala spermu, tako je i on polizao njenu izlučevinu. Legli su jedno pored drugog, i na kraju i zaspali u zagrljaju. Ovim su samo ozvaničili svoju vezu.

Nazad na vrh Ići dole
http://www.vraneskadolina-mira.com/
 
Mlada nimfomanka
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
VRANEŠKA DOLINA MI - RA :: VASI BLOGOVI :: Sex sa mamom-
Skoči na: